Projecten

Onder ‘Projecten’ ziet u meerdere items met foto’s betreffende diverse onderwerpen. De foto’s zijn vaak gemaakt gedurende een langere periode, soms nog ‘lopend’ zoals bij “Typisch Assen”, soms foto’s die in opdracht zijn gemaakt, maar ook zit er ‘vrij werk’ bij.

Bevrijdingsfestival 2021
Samen met collega fotograaf Ed Peeters heb ik verslag mogen doen van de optredens van diverse Nederlandse artiesten tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe, dit jaar gehouden in theater de Nieuwe Kolk in de Drentse hoofdstad Assen.
Typisch Assen
Typisch Assen bevat foto's die gemaakt zijn van markante locaties en gebouwen in en rond het centrum van de Drentsche hoofdstad. Beelden van de markt, dagjesmensen, kinderpret etc. Maar ook van tijdelijk aanwezige attracties zoals het reuzenrad op de Kop van de Vaart en de verlichtte watertoren tijdens een TT-week.
Smoeltjes
In de loop der jaren heb ik heel wat personen bij verschillende evenementen voor de camera gehad. Geregeld op mijn eigen verzoek, maar ook vaak omdat men er bewust zelf om vroeg. In een jolige bui met vriend/vriendin, in een verliefde bui met de partner of met een hechte vriendengroep. En uiteraard ook wel eens een beetje stiekem, op afstand.
Assen van boven
Assen 'van boven' bevat foto's met diverse overzichten over het centrum Assen, genomen vanuit het reuzenrad dat tijdens de feestelijke TT-week op de Kop van de Vaart stond. En enkele foto's die genomen zijn vanaf het dak van warenhuis Vanderveen
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram