Bevrijdingsfestival 2021

Samen met collega fotograaf Ed Peeters heb ik verslag mogen doen van de optredens van diverse Nederlandse artiesten tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe, dit jaar gehouden in theater de Nieuwe Kolk in de Drentse hoofdstad Assen.

Door de opgelegde Corona maatregelen werd het een online muzikaal festijn en mochten er helaas geen andere activiteiten rondom 5 mei georganiseerd worden.

Wel werd op 4 mei werd door het bestuur van het Bevrijdingsfestival Drenthe een krans gelegd bij het monument op de Brink. Op 5 mei werd de Bevrijdingsvlam ontstoken door de Asser burgemeester Marco Out, diverse gebouwen in en rond het centrum van Assen waren enkele dagen verlicht en op 5 mei werd een beperkt muzikaal programma gepresenteerd in het theater, waarbij geen publiek aanwezig mocht zijn.

Meer foto’s van de optredens zijn te vinden op de bekende social media kanalen van het Bevrijdingsfestival Drenthe en op mijn eigen facebookpagina: ‘Rene Philips Fotografie’.

Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram