Bedrijfsfotografie

Bent u als ZZP-er voor uw eenmanszaak op zoek naar een professionele foto bedoeld als reclame voor op de auto of bedrijfsbus, of wat verschillende portret- of actiefoto’s die u kunt gebruiken voor diverse sociale media om uw eigen ‘toko’ te promoten waar u zo trots op bent ? 

Bent u als eigenaar of personeelsvereniging van een klein of groot bedrijf op zoek naar een fotograaf voor het vastleggen van een feest, jubileum, congres of een vergadering ? 

Of wilt u profielfoto’s van het personeel voor een ‘smoelenboek’, een groepsfoto van iedereen omdat u trots bent op uw personeel of van een product dat uw bedrijf heeft gefabriceerd ?

lees meer

Voor diverse particulieren, ZZP-ers en bedrijven heb ik o.a. zakelijke portretfoto’s gemaakt ten behoeve van hun LinkedIn of website. Hiervoor kan ik op locatie eventueel een statief meebrengen waarin ik een achtergrond kan hangen in diverse effen kleuren.
Ook maak ik seriefoto’s in opdracht, zoals ik bijvoorbeeld eerder een specifieke 3 maanden durende foto-opdracht uitvoerde voor “de Kop van Drenthe” (de toeristische samenwerking tussen de gemeentes Assen, Tynaarlo en Noordenveld). 

Of wilt u graag een hele grote foto op kantoor aan de muur, zoals bijvoorbeeld BügelHajema Adviseurs in Assen mij verzocht een foto te maken van de ‘Kop van de Vaart’. Deze foto hangt nu, op doek afgedrukt en gespannen op een aluminiumframe met een maat van zo’n 150 x 290 cm, in een kantoorruimte bij hen.

Indien u foto’s zou willen nabestellen kijk dan hiervoor op de Bestellen pagina.
Alle foto’s kunnen in de nabewerking van een filter worden voorzien of in zwart/wit, sepia of andere variaties omgezet worden.

Heeft u een vraag, wens, of een idee met betrekking tot een bepaalde foto of een eventuele opdracht ? Wilt u kennis maken of een offerte aanvragen ? 

Ik verneem het graag via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op mijn website.

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram