Evenementfotografie

Bent u op zoek naar een fotograaf voor een evenement dat u binnenkort of op latere termijn wilt organiseren ? En wilt u daarna graag foto’s zo snel mogelijk gebruiken voor uw sociale media, een website of dat deelnemers of belangstellenden gemaakte foto’s eventueel kunnen nabestellen ?

Dan bent u aan het juiste adres !
In de afgelopen jaren ben ik bij vele evenementen fotograaf geweest, waaronder o.a. het Bevrijdingsfestival Drenthe, de Drentse Fiets 4-daagse, de Asser Sinterklaasintocht, de Triathloon, Voetbalvereniging LEO,  de AAC’61 Baggelcross,  de TT Run, de Gamma Racing Day, de British Superbike motorraces, de TT-week, de VVV Assen, Folly’s in Norg en bij meerdere Rolder- en Zuidlaardermarkten in opdracht van Strietfeesten/Striethouldt Catering.

Jaarlijks ben ik ook aanwezig bij de dodenherdenking op 4 mei in Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Kunst aan de Vaart in Assen en bij diverse andere sportieve, muzikale en culturele activiteiten in Assen en wijde omgeving.

lees meer

Van veel van deze bovengenoemde evenementen kunt u foto’s terugvinden op mijn website.

Indien u foto’s zou willen nabestellen kijk dan hiervoor op de Bestellen pagina.
Alle foto’s kunnen in de nabewerking van een filter worden voorzien of in zwart/wit, sepia of andere (grappige) variaties omgezet worden.

Heeft u een vraag, wens, of een idee met betrekking tot een eventuele opdracht ? Wilt u kennis maken of een offerte aanvragen ?

Ik verneem het graag via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op mijn website.

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram