Afscheidsfotografie

“Een afscheid van een dierbare waarvan, voor onder andere een betere rouwverwerking, juist wel foto’s gemaakt zouden moeten worden”. Herinneringen vervagen, foto’s blijven bestaan.

lees meer

Informatie en tarieven.

Richtprijs: € 199,-  Hierin is inbegrepen:

  • Het fotograferen op de dag van de begrafenis, crematie of ceremonie.
    (Indeling, aantal uren en wensen uiteraard altijd in overleg met een nabestaande/contactpersoon).
  • Inclusief de nabewerking van de foto’s.

 Wilt u graag extra foto’s gemaakt hebben? Hiervoor reken ik een aangepast bedrag à € 30,- per uur.

  • Bijvoorbeeld van de opgebaarde thuis, of in een crematorium de dag vóór de uitvaartdienst.
  • Achteraf, bij het plaatsen  van een grafmonument of bij het plaatsen van een urn.

Wat zou u willen met de gemaakte foto’s ?

 Aanleveren kan via:

  • Een fotoalbum.
  • Een creatief Mp4 bestand (samengestelde video) van de gemaakte foto’s.
  • Een usb stick of een “We Transfer” computerbestand (zonder extra kosten). 

De invulling en uitvoering van een fotoalbum en Mp4 bestand gaat uiteraard in overleg met u. Het Mp4 bestand kan eventueel aangevuld worden met achtergrondmuziek. Dit kan muziek zijn die wellicht ook bij de dienst is gebruikt. Altijd te bekijken op een pc, tv, tablet etc. Ook voor diegenen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn.

Indien u het fotograferen door mij zou willen laten uitvoeren, ga ik van tevoren met een nabestaande of een andere contactpersoon (bv. de uitvaartondernemer)  in overleg en maak ik een offerte aan, aan de hand van uw wensen.Tijdens een uitvaart ben ik zo anoniem mogelijk aanwezig, op gepaste afstand, stil fotograferend, rekening houdend met alle emotionele momenten waarbij ik op zo’n dag geen ‘vreemde’ probeer te zijn.
Met de foto’s poog ik een beeldverhaal te maken van de aanwezigen en van de liefdevolle, troostrijke en wellicht toch ook vrolijke momenten op zo’n dag van afscheid van een dierbare.

Heeft u een heel ander verzoek of voorstel met betrekking tot het fotograferen van een uitvaartdienst of ceremonie, laat het mij gerust weten via de aangegeven contactmogelijkheden op de Contact pagina.

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram