Bestellen

Het is uiteraard mogelijk om foto’s na te bestellen, als een geprinte versie of als download (voor eigen gebruik).
Een foto op o.a. een T-shirt, mondkapje, telefoonhoesje, mok of muismat is mogelijk. Afdrukken als wanddecoratie, op bijvoorbeeld canvas, aluminium en als wand- of tuinposter kan uiteraard ook.

Indien u klikt op één van de onderstaande onderwerpen, dan wordt u direct doorgelinkt naar OYPO, een verkoopsite voor fotografen. Hier kunt u zien wat alle mogelijkheden zijn met een foto die u wellicht wilt hebben. Betaling en verzending gaat via Oypo; volledig veilig en betrouwbaar.

Indien u klikt op www.oypo.nl/nl/gloeilampje, of op deze link op de Contact pagina, dan ziet u alle fotobestanden die u kunt nabestellen.
Ontbreekt hier een foto die u wellicht elders op mijn website zag, neem dan gerust contact met mij op.
Alle gegevens hiervoor vindt u op de Contact pagina.

Puzzelfoto.

Zie je op mijn website een foto of heb je zelf een grappige foto van een gezinslid of je huisdier die je in een puzzelfoto zou willen laten omzetten ? Grappig en verrassend als cadeau voor een verjaardag of om in te lijsten.
Als je mij een foto digitaal kunt toesturen, maak ik er een mooie variatie van (zie foto voorbeelden met de Schotse Hooglander).

meer info

Zie je een foto in één van mijn bestanden die je als puzzelfoto zou willen hebben, neem dan even contact met mij op.

Je kunt kiezen uit het aantal puzzelstukjes waaruit de puzzelfoto moet bestaan:

  • Klein: 143 stukjes
  • Middel: 99 stukjes
  • Groot: 63 stukjes

Opties m.b.t. de puzzelstukjes:

  • Niets verwijderen, alleen de ‘puzzellook’.
  • Een paar stukjes compleet laten verdwijnen.
  • Verwijderen van enkele of meerdere puzzelstukjes en elders op de foto herplaatsen.

De door mij aangepaste en digitaal terug gestuurde foto kun je vervolgens doorsturen naar iemand, uitprinten, of bijvoorbeeld op canvas of een ander materiaal of cadeau laten afdrukken.
Wil je er uiteindelijk een 10 x 15 cm foto van maken, dan heb ik ook leuke insteek fotolijstjes van stevig papier te koop van dit formaat, in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zie foto voorbeelden. De lijstjes zijn ook los verkrijgbaar, zonder foto.
De insteek fotolijstjes kosten € 1,50 per stuk en worden apart via Post.nl verstuurd, exclusief verzendkosten (vanaf € 0,96). Na ontvangst van betaling en adresgegevens.

Kosten puzzelfoto:

  • Via eigen digitaal aangeleverde foto: € 5,00.
  • Via foto uit mijn fotobestanden: € 6,50

Zie de contactgegevens op mijn website als je een vraag hebt over de mogelijkheden, prijzen en betaling of wellicht wil je meer info over een puzzelfoto of iets anders op mijn website.

sluit info
meer voorbeelden
minder voorbeelden
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram