Sportfotografie

Fotograferen met snelheid,(in)spanning, en soms sensatie.
Het vastleggen van lef en durf, uithoudingsvermogen, afzien, geluk of verdriet na het wel of niet behalen van een eindstreep, enthousiasme, samenwerking, trots, egoïsme. De sporter die gaat voor het eigen of gezamenlijke resultaat. 

Bent u op zoek naar een fotograaf voor een sportevenement dat u organiseert of een wedstrijd bij uw eigen sportvereniging ? En wilt u daarna graag foto’s zo snel mogelijk gebruiken voor uw sociale media, een website of dat deelnemers of belangstellenden gemaakte foto’s eventueel kunnen nabestellen ?

Dan bent u aan het juiste adres !

Prachtig om dergelijke zichtbare momenten vast te leggen in beeld en het juiste moment te pakken bij een strijd tegen de (weers) elementen. 

lees meer

Of dit nu is bij een georganiseerde bosloop voor recreanten, tijdens de TT motorraces, een voetbal-, honkbal- of wielerwedstrijd, de TT-run of de Triathloon, er is altijd strijd op meerdere niveau’s in de sport en mooi om te fotograferen.
Bij vele sportactiviteiten heb ik de afgelopen jaren gefotografeerd, waaronder de vaste jaarlijks terugkerende Gamma Racing Day, de TT-Run, de Triathloon, de AAC’61 Baggelcross. 

Een ander onderdeel van het fotograferen was het vastleggen van de ‘Open Dag’ en elftalfoto’s bij de vv LEO in Loon en van wedstrijden in het damesvoetbal bij Achilles en ACV. Van sommige van deze bovengenoemde evenementen kunt u foto’s terugvinden op mijn website.

Indien u foto’s zou willen nabestellen kijk dan hiervoor op de Bestellen pagina.
Alle foto’s kunnen in de nabewerking van een filter worden voorzien of in zwart/wit, sepia of andere (grappige) variaties omgezet worden.

Heeft u een vraag, wens, of een idee met betrekking tot een eventuele opdracht ? Wilt u kennis maken of een offerte aanvragen ?

Ik verneem het graag via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op mijn website

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram