Landschaps / natuurfotografie

Het zogenaamde ‘rustpunt’ in de fotografie.

Of het nu dichtbij huis een rondje Balloërveld, het Hijker- of Dwingelderveld betreft, de staatsbossen van Exloo, het Fochteloërveen, fotograferen op één van de prachtige Waddeneilanden of de prachtige waddenzeekust door Groningen en Friesland, …. er is altijd én in alle jaargetijden wat te zien dat zeker een foto waard is.

Van een veld met klaprozen en dauwdruppels op het gras tot een ondergaande zon in de Biesbosch en de indrukwekkende Schotse Hooglanders. Van de imponerende besneeuwde bergen in Oostenrijk tot één van de prachtige landgoederen in Eelde-Paterswolde, …… er is zoveel moois te fotograferen. Een paddenstoel in macro, een weids landschap met wolkenpartij met de groothoek of de prachtige kop van een nieuwsgierige zeehond in de Waddenzee, gespot met een telelens. 

In 2019 heb ik een geweldige opdracht voor “de Kop van Drenthe’ mogen uitvoeren. (Toeristische en recreatieve samenwerking tussen de gemeentes Assen, Tynaarlo en Noordenveld).

lees meer

Zo’n 3 maanden lang in de zomer fotograferend op mooie toeristische locaties om hiermee de kop van Drenthe te promoten. Van landgoederen, musea, heidevelden, fietsers tijdens de Drentse Rijwiel 4-daagse en knuffelkoeien tot watersportactiviteiten aan het Paterswoldsemeer, molens en de vele natuurgebieden zoals de Onlanden met klimtoren en uitzicht op skyline van de stad Groningen.

Uiteraard kan ik in opdracht foto’s van een door u gewenste locatie of voorwerp maken, eventueel in verschillende jaargetijden.Van sommige van deze bovengenoemde locaties en onderwerpen kunt u foto’s terugvinden op mijn website.

Indien u foto’s zou willen nabestellen kijk dan hiervoor op de Bestellen pagina.
Heeft u een vraag, wens, of een idee met betrekking tot een eventuele opdracht ? Wilt u kennis maken of een offerte aanvragen ?

Ik verneem het graag via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op mijn website.

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram