Portretfotografie

Een zeer gevarieerd onderdeel in de fotografie.
Bij iemand thuis, op kantoor of ergens op een mooie locatie buiten. Een portret maken van iemand alleen, van een duo, gezin, familie, vriendengroep, met collega’s, met de buurvrouw of tijdens het feest na een trouwerij !

Uiteraard kunnen dit ook portretten zijn van personeelsleden van uw bedrijf of instelling, tijdens een galafeest, bij een jubileum of een afscheid (ook bij een uitvaart), of voor het ‘smoelenboek’ voor de bedrijfswebsite.
Dit kunnen zakelijk bedoelde foto’s zijn voor uw LinkedIn-profiel, andere sociale media en website.
Maar ook foto’s om cadeau te doen voor oma’s verjaardag, alleen uitgeprint, ingelijst met een passe-partout, afgedrukt op vele soorten materiaal of in het groot als muurposter op kantoor.

Veel is mogelijk !

lees meer

Indien u foto’s zou willen nabestellen kijk dan hiervoor op de Bestellen pagina.
Alle foto’s kunnen in de nabewerking van een filter worden voorzien of in zwart/wit, sepia, met witte of zwarte vignettering, of andere variaties en effecten omgezet worden.

Heeft u een vraag, wens, of een idee met betrekking tot een eventuele opdracht ? Wilt u kennis maken of een offerte aanvragen ?

Ik verneem het graag via de contactmogelijkheden zoals aangegeven op mijn website.

lees minder
Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram