Als fotograaf 'betrapt !'

26/04/2022

Tijdens het fotograferen van het bruidspaar in de Staatsbossen van Grolloo, bleek een wandelend echtpaar dat ons passeerde op een bospad 'stiekem' een paar foto's van ons gemaakt te hebben. In het voorbijlopen hoorde ik de man van het echtpaar even mijn naam noemen maar ik had daar verder geen aandacht aan besteedt. De volgende dag had ik via een link op mijn website ineens 6 foto's binnen gekregen van dit echtpaar. René Philips Fotografie had hij dus op het t-shirt gelezen dat ik droeg. Prachtig ! En ik heb hen er dan ook vriendelijk voor bedankt, aangezien ik zelf 'in actie' toch niet zo vaak in beeld kom. Ik was er heel blij mee in ieder geval !

Album

Copyright © René Philips Fotografie  |  Powered by EPHosting
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram